Friday, August 11, 2006


De azi voi fii doar cine vreau eu sa fiu.Fara compromisuri.Ma voi iubi si voi iubi .Voi rade si voi tacea .N-am sa dau explicatii si nu am sa imi cer scuze daca nu voi vrea.
Si , da , STIU , ca sunt perfecta.


Mine , the world's , but only belonging to the snow ,
the porcelain doll .

Wednesday, August 09, 2006

FANTEZIE

Vreau sa sarutam luna...Vreau sa ne invelim cu noaptea.Vreau sa fugim razand pe stradute ce se ingusteaza pe masura ce se apropie de capat,stradute dantelate cu stalpi facuti din licurici.Vreau sa mintim copacii auriti in noapte , ca suntem cuminti.Vreau sa ne imbratisam cand ne julim genunchi si sa ne sarutam cand ni se vindeca ranile.Vreau sa imbatam marea.Vreau sa gadilam vantul.Vreau sa adormim pe nisip.Vreau sa ne trezim imbratisati.Vreau sa ascultam chitara din urma ,sa bem vin alb ca pe apa si apa ca pe vin...
Asta vreau caci pana la urma , fericirea nu se cumpara in rate.


Monday, August 07, 2006

Bun-venit in raiul baltilor!

O balta este o groapa neastupata de nimic altceva decat de apa ploii(sau cea a tevilor ce se sparg macar trimestrial).Baltile sufera atunci cand oamenii refuza sa le inteleaga si le astupa cu ciment si de aceea , autoritatile, vrand sa ne arate ce suflet curat au , nu se apropie de aceste balti.Sufletul edililor de un alb imaculat(curatat pesemne , tot intr-una din aceste balti)nu se mai lasa insa impresionat de sarmanele lacuri de agrement de pe soselele si stradutele bucurestene(nu am calatorit prea mult prin tara)atunci cand fie sunt dati in judecata de acei soferi nesuferiti ce nu sunt in stare sa graviteze , fie au parte de cate o coloana oficiala.
Eu insa locuiesc intr-un cartier marginas , ce-i drept , destul de dragut , insa cu cam mult zgomot(vb alta data despre acest mic incovenient) , cam multi drogati si mai ales fara coloane oficiale sau soferi ce nu sunt obisnuiti cu soseaua sau aleile noastre.Si astazi , cand am iesit si eu din casa , am dat de ceva superb , ceva ce m-a atins profund , am dat de un RAI AL BALTILOR. Pe primele le ocolesti , ptr ca oricat de mult le-ai placea ,ai facut totusi baie acasa. Mai faci insa cativa pasi si dai de unele care se intind de pe un trotuar , pe straduta , pe celalalta trotuar, pe urmatoarea straduta si se opresc undeva pe aleea unui bloc aproape de intrarea in bloc. Pasesti tandru pe apa , in varful incaltamintii. Si te trezesti in fata uneia care se crede Marea Neagra , si care te implora cu valuri negre:"Inoata-ma!Inoata-ma , te rog , inoata-ma!"Si copacul care atarna deasupra ei te priveste rautacios si iti sopteste printre frunze "Daca te urci pe mine ca sa ii ranesti ei sentimentele ...." Deci nu mai ai alta optiune ;iti continui drumul printre( a se citi "prin") balti ,spre unde trebuia sa ajungi si acolo(la paine , la lapte ,la ziare , sau poate chiar la fast food-ul unde lucrezi- un avocat are masina personala) te intrebi daca chiar a meritat osteneala, pardon , daca ai meritat onoarea de a traversa atatea balti...Obosit te intorci acasa. Daca ai noroc , ai stat destul acolo unde ai fost , si acum soarele a readus deja baltile la nivelul de gropi.Daca nu , gandeste-te ca oricum sa mergi la mare e prea scump;)
Cu dragoste ptr voi toti(in special ptr autoritatile care oricum nu vor citi acest blog),o papusa de portelan ceva mai inamolita decat azi-dimineata.

Wednesday, August 02, 2006

Acasa.....Acasa nu e acolo unde locuiesti.Acasa e acolo unde poti dansa dezbracat prin casa.Acasa e locul unde noaptea adormi in bratele celui pe care il iubesti iar zorii te gasesc treaz.Acasa poti asculta muzica cat de tare vrei;peretii in sine respira muzica.Fiecare obiect are o alta insemnate decat arata iar fiecare cuvant nerostit are ecou.Acasa te poti opri din ceea ce faci ca sa faci cu totul altceva fara sa fii numit idiot , lenes sau nebun(sau pervers).Acasa poti dormi pe podea si poti sta o zi intreaga sa privesti pe geam.De acasa poti pleca oricand , te vei intoarce inapoi oricum , si te vei intoarce fara regrete sau remuscari dar cu un zambet misterios al carui secret sa il imparti doar cu ea.... Acasa.....