Monday, August 20, 2007

Nu din rusine nu spui celorlalti ce anume te doare.Ci doar pentru ca nu are rost.Oricum nu ii doare pe ei ci doar pe tine.Durerea se naste in tine si moare in tine.Tu esti calusul ei , cusca ei,cufarul ei.Iar apoi ei se mira ca un copil aici , un altul acolo s-au sinucis...Privesc goi catre asfalt si clatina din cap si cersesc mila pentru ca nu pot intelege.Dar durerea ta e doar a ta si se aduna si te umple si te macina, te sfarama....Si trebuie sa fie asa , pentru ca daca ai impartasi-o,ai pierde si acea ultima farama de control.Durerea incatusata de tine , este controlata de tine , este a ta .In momentul in care rabufneste , ea a preluat deja controlul...ea a fost mai puternica decat tine , ea a invins in tot circul acesta meschin,numit,ironic, ViAtA.

1 comment:

Andrew C. said...

De multe ori ii doare si pe ei deoarece te vad suparata si nu vor sa renunte, vor sa te ajute. Daca ai impartasi-o atunci te-ai simti mai bine.

Durerea este a ta atata timp cat nu ai pe cine sa te bazezi. Atat. Dupa aceea e durerea voastra, indiferent daca tu ii spui sau nu.